65 vjet qyteti Rrëshen

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
V

Veptima

Vizitor
65 vjet Qyteti Rreshen

Qyteti Rreshen perveçse nje qytet i mirditoreve eshte edhe nje qytet i rendesishem i Shqiperise ku eshte nje djep i historise, i fese, i kultures.

Me daten 16 prill plotesoj plot 65 vjet te krijimit te tij. Perveç Ansamblit, ekspozitava fjalimeve dhe veprimtarive te tjera kulturore ajo qe binte ne sy ishte dhe pjesmarrja e madhe e qytetareve.

Urime qytetit Rreshen.