47 milion raste me COVID-19 në shkallë botërore

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

Mariama Diallo

Vizitor
Numri i rasteve me COVID-19 në shkallë botërore ka tejkaluar shifrën 47 milionë, ndërsa njoftohen mbi 1.2 milion vdekje, sipas të dhënave të fundit nga qendra e përpunimit të informacioneve për koronavirusin në Universitetin Johns Hopkins.

Vazhdoni të lexoni...