“Rruga” më e rrezikshme në botë

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
B

besniku

Vizitor
“Rruga” më e rrezikshme në botë

“Lion’s Back” është një pjesë shkëmbi pranë qytetit Moab në shtetin e Utah(USA). Ndryshe nga kodra “Potato Salad Hill” që ndodhet pranë tij mund të shikoni qartë përse mori emrin “Lion’s Back”, “Shpina e Luanit”.

?jo që e bën shkëmbin unik përveç faktit se i ngjan shpinës së një luani, është fakti se adhuruesit e makinave të tipit 4×4, e konsiderojnë shpinën si pistë ideale për ngjitje dhe zbritje me xhipat e tyre.

Natyrisht që kjo është mjaft e rrezikshme pasi këndi i pjerrësisë së rrugës arrin në 65 gradë dhe rrëshkitshmëria është e madhe. Disa ia dalin mbanë, ndërsa të tjerë jo.