“First Block” fitues i turneut të Minigolfit

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
G

gezimi

Vizitor
“First Block” fitues i turneut të Minigolfit

Ekipi i golfit “First Block” nga Prishtina ka fituar vendin e parë në turneun që u mbajt më 6 dhe 7 gusht në fushën e minigolfit “Prishtina Golf”.
Vendi i dytë i takoi ekipit “Jakovars” nga Gjakova. Lavdim Zylfiu e Arton Krasniqi nga “First Block”, si dhe Manfred Bernhard nga “Jakovas” u shpallën më të mirët në gara individuale.
Në këtë turne morën pjesë gjithsej 21 golfistë nga pesë klube. Ky ishte turneu i parë i organizuar nga Federata e Minigolfit të Kosovës.