Çfarë do të thotë inflacioni rekord për eurozonën?

  • Tema nisëse Ekonomi - Zëri i Amerikës
  • Data e fillimit
E

Ekonomi - Zëri i Amerikës

Vizitor
Shifrat e publikuara të premten tregojnë se inflacioni në 19 vendet që përdorin monedhën euro arriti rekordin më të lartë, nxitur nga rritja e kostove të ushqimit dhe energjisë - Një vështrim i hollësishëm i të dhënave

Vazhdoni të lexoni...
 
Sipër