Çfarë dihet për variantin e ri të koronavirusit?

Mirë se vini në rrjetfaqen MIRDITA.COM
Përmbajtja e hasur këtu, mund të shfletohet lirshëm.
Për të shkruar dhe marrë pjesë në diskutime, duhet të keni një llogari dhe të identifikoheni.
Shpresojmë që prania juaj, të ndikojë në përmirësimin dhe pasurimin e faqes.
Krijoni një llogari
M

Marrë nga Associated Press

Vizitor
Varanti i ri ka zgjuar shqetësim dhe shumë pikëpyetje që e kanë burimin tek deklaratat e kryeministrit britanik se ai është shumë më ngjitës se varianti dominues i koronavirusit.

Vazhdoni të lexoni...