zhvillimi vendor

  1. Miri

    Profili plani operacional i zhvillimit vendor

    Profili plani operacional i zhvillimit vendor Per transparencë, po publikojmë profilin e planit operacional të zhvillimit vendor, ku falë një pune të madhe administratat zyrtare kanë arritur ta përfundojnë në mars 2016. Eshtë mirë që cdo banorë të informohet rreth këtij plani dhe të...
Sipër