youtube

  1. A

    Si të ngarkojmë një video te gjatë në YouTube

    Si të ngarkojmë një video te gjatë në YouTube Çfarë është YouTube? Për ata që nuk e dinë, me shumë pak fjalë të thjeshta YouTube, është një shërbim në internet i blerë nga kompania Google dhe që është në pronësi te saj. Në shërbimin e YouTube mund të ngarkojmë video të ndryshëm në mënyrë që ti...
Sipër