rrësheni

  1. V

    65 vjet qyteti Rrëshen

    65 vjet Qyteti Rreshen Qyteti Rreshen perveçse nje qytet i mirditoreve eshte edhe nje qytet i rendesishem i Shqiperise ku eshte nje djep i historise, i fese, i kultures. Me daten 16 prill plotesoj plot 65 vjet te krijimit te tij. Perveç Ansamblit, ekspozitava fjalimeve dhe veprimtarive te...
Sipër