rregullorja

  1. Miri

    Kushte dhe rregulla

    Rregullorja Kryesore në Mirdita.com 1. Përgjegjësia ------------------------------------- 1. Duke u nënshkruar, regjistruar në uebfaqen mirdita.com, ju do të keni një shërbim OFRUES falas (ruajtjen e informacionit të dhënë në mënyrë të pavarur nga marrësi i shërbimit), ashtu siç përshkruhet...
Sipër