rrapi i kaçinarit

  1. Miri

    Mirditë - Rrapi i Kaçinarit

    Turizmi ne Mirdite - Rrapi i Kaçinarit Çinari, përndryshe Rrapi i Kaçinarit, është një dru natyror monumental, me një moshë të papërcaktuar, por natyrisht mjaft i hershëm, aq sa besohet se dhe emri i vendit rrjedh prej tij. Kaçinari është i dëshmuar si emër që në shekullin XV. Në afërsi të...
Sipër