programe

  1. V

    Google Earth Pro falas për të gjithë

    Google Earth Pro falas për të gjithë Versioni me pagesë i shërbimit, është bërë falas. Programi, i cili ofron karakteristika të avancuara dhe i projektuar për profesionistët, kushtonte 399 $ në vit. Google Earth Pro një program i avancuar ka qenë gjithmonë i mundshëm vetëm për disa dhe jo për...
Sipër