privatësia

  1. Miri

    Parimi drejtues rreth të dhënave vetjake

    Politika e Privatësisë në Mirdita.com 1. Konfidenza ------------------------------------- Duke vizituar mirdita.com si Vizitor ju pranoni që të lexoni përmbajtjen e faqes ashtu siç ofrohet. Pa pretekste rreth përmbajtjes dhe vërtetësisë së saj, pasi nuk kemi asnjë përgjegjësie për çka faqja...
Sipër