peshkopët

  1. Miri

    Historia e Mirditës - Peshkopët e Lezhës

    Historia e Mirditës - Peshkopët e Lezhës Në shekullin XVII Peshkopët e Lezhës kishin një ndikim shumë të madh në banorët e Ndërfandit (pjesa e territorit të krahinës së Mirditës). Mirditasit i rregullonin tek peshkopët gjithë konfliktet jo vetëm fetare por dhe laike. Ndikimi i krerëve kishtar...
Sipër