nasa

  1. Miri

    Toka nga hapësira, drejtpërdrejt dhe në definicion të lartë.

    Toka nga hapesira, drejtpersedrejti dhe ne definicion te larte. Me 30 prill NASA ka aktivizuar 'High Definition Earth Viewing (HDEV)', qe eshte nje sistem qe trasmeton ne Toke, i perbere nga 4 telekamera HD te vendosur brenda modulit ESA Columbus te Stacionit Nderkombetar te Hapesires. Te 4...
Sipër