maturia

  1. Miri

    Fjalë të urta popullore për Maturinë

    Maturia Mali digjet,plaka krehet. Shkup Mos hyn ne mal pa sepat. Shkup-Agon As copën e madhe mos e ha pa u menduar. KRUJË Ç'del nga goja, hyn në vesh e del për hunde. JUG Dardha dhe sëpata e kanë bishtin mbrapa. SARANDË Dasma nuk shihet në fillim, por në fund. JUG Dijet e mëdha janë në fjalë të...
Sipër