logo

  1. V

    Logo Mirdita

    Logo Mirdita Ka kohë që po prisja frymëzimin e duhur për logon mirdita.com Kam hedhur edhe ca ide të tjera në faqe por asnjë nuk më ka bindur plotësisht. Sepse doja që të prezantonte sa më mirë fjalën mirdita dhe ta lidhte edhe me traditën e saj. Derisa një ditë më erdhi një ide në mendje...
Sipër