komunat e mirditës

  1. Miri

    Komunat e Mirditës

    Komunat e Mirdites Mirdita si çdo rreth tjeter eshte e perbere nga komuna dhe bashki. Ne mirdite jane 5 Komuna dhe 2 Bashki te cila jane: Bashkia Rrëshen Bashkia Rubik Komuna Fan Komuna Kaçinar Komuna Kthellë Komuna Orosh Komuna Selitë
Sipër