komuna orosh

 1. Miri

  Fshatrat e komunës Orosh

  Fshatrat e Komunes Orosh Komuna Selitë është një komunë në Rrethin e Mirditës, ku perbehet nga fshatrat: Nënshejt Reps Blinisht Kullaxhi Gur i Bardh Gurth Spaç Kodër Spaç Peshqesh Lgjin Bulshat Planetë Mashterkor Grykë-Orosh Lajthizë Ndërshenë
 2. Miri

  Mirditë - Ultinjtë e Nënshejtit

  Turizmi ne Mirdite - Ultinjte e Nenshejtit Edhe sot e kësaj dite në Shkallën e Malit të Shejtit, në Orosh, është një lis disi i veçantë me emrin Ulti. Sipas gojëdhënës kanë qenë 6 të tillë, por vetëm 2 kanë mbijetuar në udhën e gjatë të jetës së tyre. Njëri është “dorëzuar”, ka mbetur vetëm...
 3. Miri

  Mirdita - Lisat e Marpepës

  Mirdita Turistike - Lisat e Marpepes Kanë qenë, siç thuhet, l2 lisa në një kodrinë në bregun e Fanit të vogël, buzë Lisat e Marpepës xhadesë që shkon në Mashtërkor dhe degëzimit për në Grykë Orosh. Prej kohësh numri i lisave ka rënë (janë 10), por nuk është prerë asnjë prej tyre më vonë, si...
Sipër