komuna kaçinar

  1. Miri

    Mirdita - Bjeshkët e Kaçinarit

    Mirdita Turistike - Bjeshket e Kaçinarit Të njohura në harta dhe si Bjeshkët e Kuzhnenit, përbëjnë një bllok të pandarë Bjeshkët e Kaçinarit me bjeshkët e Tërbunit (Pukë), me majën më të lartë atë të Suçelit l476 metra. Bjeshka e Kaçinarit shtrihet në pjesën veriore të lumit Fani i Madh...
Sipër