komuna fan

 1. Miri

  Fshatrat e komunës Fan

  Fshatrat e Komunes Fan Komuna Fan është një komunë në Rrethin e Mirditës, ku perbehet nga fshatrat: Klos Shtrungaj Bisakë Fan Zall-Xhuxhë Katund i Ri Konaj Shëngjin Petoq Xhuxhë Dardhëz Thirrë Sang Hebë Domgjon Gjakëz Munellë
 2. Miri

  Komuna Fan Mirditë

  Komuna Fan Mirdite Komuna Fan është një komunë në Rrethin e Mirditës në Shqipëri.Nëpër Komunën Fan kalon rruga Durrës-Kukës-Morinë. Përmbajtja Gjeografia Komuna Fan ndodhet në pjesën verilindore të Mirditës dhe ka një sipërfaqe prej 175 km². Komuna është njësi administrative e rrethit të...
 3. Miri

  Mirdita - Munella

  Mirdita Turistike - Munella Mal në kufirin Pukë-Mirditë, që në Majën e Kryqit arrin lartësinë më të madhe, l99l metra. Shtrihet midis luginës së Fanit të Madh në veripërendim dhe Fanit të Vogël në juglindje. Zgjatimi i këtij mali që bie në sy ngado është 6 km në gjatësi dhe 3 kilometra në...
 4. Miri

  Mirditë - Bargjana

  Turizmi në Mirditë - Bargjana Është gurra më e madhe e më rëndësishme në Mirditë që buron në majë të një shkëmbi të bardhë, në të djathtë të lumit Fani i Vogël. Lartësitë e malit të Zepes ia shtojnë bukurinë dhe madhështinë kësaj rrjedhe që zbret vrullshëm nga shpati malor. Bargjana... Prej...
 5. Miri

  Mirditë - Gurra e Domgjonit

  Turizmi në Mirditë - Gurra e Domgjonit Gurra e Domgjonit ujësjellësi i lashtë karakteristik, ka një origjinalitet të pa krahasuar me tunele hepuese të nëndheshme. Sot ruhen një pjesë e atyre nëntokësore, si dhe pusi i kontrollit. Tuneli është hapur në galeri horizontale, veshur me mure...
Sipër