ikona

  1. V

    Ikonat e forumit Mirdita.com

    Kam pasur kënaqësinë të vizatoj ikonat e mirdita.com Puna ka qenë me të vërtetë e këndshme dhe jam zbavit pa masë në krijimin e tyre. Në rast se i intereson ndonjërit që ti përdorë edhe në webfaqen e tij mjafton të na kontaktojë. Pres vlerësime dhe sugjerime..
Sipër