google

  1. V

    Google vjedh lekët e fushatave Adsense

    Google vjedh leket e Fushatave Adsense Çdo webmaster e din se kush eshte google adsense, biles te shumte jane ata qe kane ndertuar webfaqe vetem per te fituar nga Adsense ne baze te klikimeve. Adsense eshte kompania me e njohur, me e madhe dhe me fitimprurese per sa i perket fushatave te...
Sipër