gjergj kastrioti

  1. Miri

    Historia e Mirditës - Qëndresa popullore pas vdekjes së Gjergj Kastriotit

    Historia e Mirditës - Qëndresa popullore pas vdekjes së Gjergj Kastriotit Pas vdekjes së Gjergj Kastriotit, më 17 janar 1468, turqit u lëshuan mbi tokat shqiptare si të gjithë pushtuesit mbi vendet e sulmuara, pushtuan njërën pas tjetrës kështjellat shqiptare deri sa më 1479 pushtuan dhe...
Sipër