fshatra

  1. Miri

    Bajraqet e Mirditës dhe Fshatrat

    Bajraqet e Mirdites dhe Fshatrat Ketu paraqesim listen e fshatrave te Mirdites. I kemi ndare sipas zonava/bajraqeve keshtu qe e keni me te lehte qe ti gjeni dhe te dini se ne cilin bajrak ben pjese fshati qe u intereson. Dhe ne rast se mungon fshati juaj mjafton te na kontaktoni duke na...
Sipër