folklori

  1. A

    Fuqia e epërme e vajeve të mirditës

    Fuqia e epërme e vajeve të mirditës KËNGË POPULLORE ELEGJIAKE ME ORIGJINË NGA ANTIKITETI I Visaret e Kombit, në korpusin e tyre të gjerë, kanë përfshirë edhe disa prej vajeve karakteristike të trevës së Mirditës. Aty është shënuar dhe ndonjë vlerësim kalimthi, që megjithatë paraqet rëndësi për...
Sipër