fan

  1. Miri

    Komuna Fan Mirditë

    Komuna Fan Mirdite Komuna Fan është një komunë në Rrethin e Mirditës në Shqipëri.Nëpër Komunën Fan kalon rruga Durrës-Kukës-Morinë. Përmbajtja Gjeografia Komuna Fan ndodhet në pjesën verilindore të Mirditës dhe ka një sipërfaqe prej 175 km². Komuna është njësi administrative e rrethit të...
Sipër