falenderime

  1. Miri

    Ju falenderojmë z Munella.

    Në emër të gjithë stafit, dëshirojmë të falenderojmë përzemërsisht anëtarin tonë të palodhshëm z. Munella. I palodhshëm sepse z. Munella nuk ndalet thjeshtësisht në leximin e materialit, por sidomos edhe në pasurimin e webfaqes mirdita.com, duke shkruajtur mendime, tema dhe materiale të...
Sipër