dorëheqje

  1. A

    Papa jep dorëheqjen.

    Papa jep doreheqjen. Kjo eshte nje ngjarje (mendoj) e jashtezakonshme. Shume pyetje dhe mistere na rrethojne, rreth kesaj çeshtje e nuk arrijme ta besojme dhe as ta kuptojme nje gje te tille. Sidoqofte puna ose rrethana papa eshte treguar teper i matur me kete me kete vendosje. Ju çfare...
Sipër