bushatllinjë

  1. Miri

    Historia e Mirditës - Mirditasit përkrah Bushatllinjëve për shkëputje nga Turqia

    Historia e Mirditës - Mirditasit përkrah Bushatllinjëve për shkëputje nga Turqia Në gjysmën e dytë të shekullit 18 sistemi feudal ushtarak turk u mbërthye nga anarkia dhe çthurja e plotë, kjo në Shqipëri çoi në formimin e dy pashallëqeve të mëdha,ai i Bushatllinjëve ne veri, dhe ai i Ali...
Sipër