atdheu

  1. Miri

    Fjalë të urta popullore për Atdheun

    Atdheu Ara ime varri im. LABERI Ardhin galat dhe prishën folenë e bilbilit. KORCE Atdheu e nana nuk harrohen. TROPOJE Atdheu mbi të gjitha. VLORE Ai që lë arën e vet, nget arën e huaj. KORCE Balta më e ëmbël se mjalta. GJIROKASTER Bijë vendi pikë argjendi. BERAT Bukë e hi në shtëpi. PERMET Çdo...
Sipër