ahmet zogu

  1. Miri

    Qyteti Rubik - Historia me Ahmet Zogun

    Qyteti Rubik - Historia me Ahmet Zogun Në këtë kuvend historitë janë të pafundme, shumë janë shkruar e shumë prej tyre qarkullojnë si gojëdhëna. Një nga ato të fiksuara në një ditar lidhet me Mbretin e ardhshëm të shqiptarëve, Ahmet Zogu, dhe pikërisht me njërin prej fretërve të këtij...
Sipër