abat prend doci

  1. A

    Abat Prend Doci në prag të shpalljes së Pavarësisë

    Abat Prend Doci ne prag te shpalljes se Pavaresise Abati i Mirditës dhe revolucioni Xhonturk Revolucioni Xhonturk është një nga ngjarjet më tëveçanta në historinë e Perandorisë Osmane, jo vetëm për ndryshimet që solli poredhe për mënyrën se si u zhvillua. Në më pak se pesëmbëdhjetë ditë...
Sipër