Announcement

Mbyll
No announcement yet.

A keni mall per vendin?

Mbyll
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • A keni mall per vendin?

    Ndoshta eshte nje pyetje qe nuk ja vlen qe te behet mbasi dihet edhe pergjigjja por tregoni sincerisht, a u mungon vendi dhe ēfare u mungon me shume
Working...
X